Onze partners

Energietalent: onze energieadviseur

Energielabels zijn verplicht wanneer u uw woning wilt verkopen. Een energielabel laat zien hoe een energiezuinig uw woning is, en welke maatregelen u kunt nemen om uw woning energiezuiniger te maken.

Om een energielabel te krijgen, moet u een afspraak maken met een gecertificeerde energieadviseur. Wij schakelen daar altijd Joop Pijnacker van Energietalent voor in. Op basis van allerlei kenmerken van een woning, zoals het energiegebruik, de afmetingen, de mate van isolatie, de manier van verwarmen en de al dan niet geplaatste zonnepanelen stelt Joop het energielabel op. Deze wordt vervolgens door hem geregistreerd. Een energielabel is tien jaar geldig.

Object & Co voor de optimale woningpresentatie

Voor het in beeld brengen van uw woning schakelen wij de hulp van Object & Co in. Han Nieboer van Objects & Co is al jaren onze vaste fotograaf en gespecialiseerd in het fotograferen en filmen van woningen en bedrijfspanden. En daar is tegenwoordig alles in mogelijk: foto's en video's met drones, 360 graden foto's, 3D fotografie, video's van het interieur en zelfs VR. Zo zorgen we er samen met Object & Co voor dat uw woning optimaal wordt gepresenteerd.

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal