Uw verkoopmakelaar op Ameland

Uw woning verkopen op Ameland?

Overweegt u om uw woning te verkopen, maar wilt u graag advies en hulp hoe dit aan te pakken? Met onze jarenlange ervaring en kennis over deze specifieke woningmarkt en zijn regels helpen wij u graag hiermee!

Ontdek hieronder hoe wij dit samen met u aanpakken. Wilt u liever vrijblijvend een inschatting laten maken van de waarde van uw woning?

Maak een afspraak

Onze aanpak

Een goed advies begint bij een bezoek aan uw (recreatie)woning, om zo een goede indruk op te doen van de woning, de ligging en de staat van onderhoud. Is de woning verhuurd, dan gebeurt dit eventueel op een wisseldag.

Na dit bezoek ontvangt u ons verkoopadvies. Dit advies bevat informatie over de verkoopstrategie, verwachte opbrengst en de vraagprijs. Bent u tevreden met dit advies, dan starten wij met de verkoop.

Een optimale woningpresentatie

Wij werken samen met enkele professionals op het gebied van woningpresentatie. Fotografen, tekstschrijvers, inmeters voor het maken van accurate plattegronden zijn slechts enkele van de registers die wij opentrekken om de presentatie van uw woning optimaal te verzorgen.

Innovatie staat hier bij ons voorop. Wij zijn continu bezig om ervoor te zorgen dat u als onze opdrachtgever toegang heeft tot het beste dat er momenteel in de makelaardij voorhanden is. Hierbij schuwen we de nieuwste technieken niet: Virtual Reality middels Matterport is een standaard onderdeel van ons pakket. Uiteraard krijgen Funda, Facebook, Instagram en Twitter ook een belangrijke rol. Via ons eigen ontwikkelde Social Media Tool is dit een fluitje van een cent. Een eigen Whatsapp-groep van uw woning garandeert de kortst mogelijke lijntjes waardoor u altijd op de hoogte bent van de verkoopontwikkelingen. En het belangrijkste; wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent.

Onze partners

Gratis waardebepaling

Overweegt u om uw woning te verkopen, maar wilt u eerst weten wat uw woning waard is? Dan kunt u gebruik maken van onze gratis waardebepaling. Voor een waardebepaling komt één van onze makelaars gratis en vrijblijvend bij u langs om de woning op te nemen, u te adviseren en de prijsstelling met u door te nemen.

Waardebepaling aanvragen

Afspraak maken voor verkoop van uw woning

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal