Uw Amelandspecialist

Ieder kantoor heeft zo zijn specialisme. Voor ons is dat Ameland, ook wel liefkozend ‘de Waddendiamant’ genoemd. Al sinds de oprichting van het kantoor in 1990 zijn onze makelaars actief op Ameland, dat een geheel eigen woningmarkt kent. Zo is er bijvoorbeeld, in geval van permanente bewoning, sprake van een huisvestingsverordening.
Het verkopen, taxeren en aankopen van woningen en bedrijfspanden op Ameland hebben wij ons in de afgelopen 25 jaar helemaal eigen gemaakt.

Heeft u een leuke woning gezien op Ameland, dan is de kans groot dat u tijdens de bezichtiging onze collega Pieter de Boer treft. Pieter is een rasechte Amelander en als gecertificeerde collega aan ons kantoor verbonden. 

Ons team op Ameland wordt compleet gemaakt door Edward Kuperus. Edward is zeer regelmatig op het eiland aanwezig voor het aan – en verkopen van woningen en het taxeren van (bedrijfsmatig) vastgoed.

Ons aanbod op Ameland vindt u ook in één van onze vitrines. Deze vindt u in het centrum van Nes bij de Rabobank (tegenover Van Heeckeren Hotel Ameland) of in Hollum bij de VVV (naast de Plus Supermarkt).

Ontmoet onze makelaars
Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal