Wie zijn wij?

Ameland makelaar

Uw Ameland makelaar

Sinds 1990 staan onze makelaars voor u klaar om u te helpen met het verkopen, aankopen of taxeren van uw woning of bedrijfspand op Ameland.

Samen met u gaan we voor het optimale resultaat en werken nauw met u samen om dit te bereiken. Zo houden we contact via de WhatsApp-groep van uw woning, zodat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste verkoopontwikkelingen.

Daarnaast proberen we uw (recreatie)woning zo goed mogelijk op de markt te zetten. Hiervoor maken we natuurlijk gebruiken van bekende kanalen als Funda, Facebook, Instagram en Twitter. Maar ook proberen wij de nieuwste technieken toe te passen om uw woning of bedrijfspand zo goed mogelijk te presenteren.

Wij werken hiervoor samen met professionals op het gebied van woningpresentatie, zoals fotografen, tekstschrijvers en inmeters.

Laten we kennismaken

Of lees eerst meer over onze partners

Wij staan voor u klaar!

Edward Kuperus

Ik ben in 1971 geboren in Leek, ben getrouwd met Harmke en heb 2 dochters: Kirsten en Noa. Na de basisschool heb ik Atheneum gedaan. In mijn tienerjaren was een oom van mij makelaar in de stad Groningen en als hij langs kwam hing ik aan zijn lippen. ‘Dat wil ik later ook’ heb ik toen vaak gedacht. De keuze om HEAO met afstudeerrichting makelaardij te gaan volgen was daarom niet moeilijk. De stage heb ik in 1995 bij Van der Velde & Hoen gevolgd en na afloop van de stage bood Wander Hoen mij een baan aan. Sindsdien ben ik dus werkzaam in de makelaardij. Eerst in loondienst en sinds 1998 als medevennoot.

Binnen Van der Velde & Hoen houd ik mij voornamelijk bezig met bedrijfstaxaties in Friesland, Groningen en op Ameland. De Waddendiamant is al vanaf het eerste uur een bijzonder specialisme van ons bedrijf. Een erg fascinerende markt die heel erg verschilt van de markt aan ‘de vaste wal’ zoals de eilanders dat noemen. Iemand zei ooit eens tegen mij: ‘dan heb je al zo’n afwisselende baan als makelaar en dan mag je ook nog naar Ameland’. Bevoorrecht dus.

Pieter de Boer

Ik ben geboren en getogen op Ameland. Met mijn vrouw en 2 kinderen woon ik in Hollum op Ameland. Als Amelander ben ik uiteraard nauw betrokken bij alles wat er speelt op en rondom het eiland.

Na het behalen van het vakdiploma Makelaar ben ik sinds 2010 werkzaam voor Van der Velde en Hoen Ameland, deze werkzaamheden combineer ik met mijn ondernemerschap op het eiland.

Wanneer het werk het toelaat ben ik als fanatiek menner met regelmaat met de paarden in de duinen of op het strand te vinden, in de afwisselende eilander natuur een bij uitstek geschikte hobby. Ook daar probeer ik de touwtjes stevig in handen te houden.

Ronnie van der Veen

Samen met Edward Kuperus ben ik eigenaar van Van der Velde & Hoen makelaardij. 

Nadat ik de opleiding HEAO-commerciele economie had afgerond, ben ik in 1995 de makelaardij ingerold. Dit was geen verkeerde keuze. Inmiddels ben ik al 25 jaar verbonden aan ons kantoor, eerst als werknemer en sinds 1998 als mede-eigenaar. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het in verkoop nemen, het taxeren en verkopen van woningen en bedrijfspanden. 

Een erg leuk onderdeel van mijn vak is de marketing van woningen. Keuzes maken hoe je een woning aanbiedt, wat de beste doelgroep is en welke vraagprijs bij een woning past, zijn erg belangrijk voor een geslaagde verkoop. Vanuit mijn achtergrond probeer ik mijn klanten daarin optimaal te adviseren.

 

 

Chris Jan Pera

Ik ben Chris Jan Pera, kandidaat-makelaar bij Van der Velde & Hoen makelaardij. Mijn eerste kennismaking met de makelaardij en Van der Velde & Hoen was in 2007, toen ik vanuit mijn studie Vastgoed en Makelaardij aan de Hanzehogeschool in Groningen aan mijn oriënterende stage begon. En dat smaakte naar meer. Na de drie maanden durende stage ben ik aangebleven en heb ik als bijbaan naast mijn studie veel ervaring opgedaan op kantoor.

Ik woon momenteel in Grijpskerk, maar ik ben opgegroeid in Lutjegast, een klein dorp middenin ons huidige werkgebied. Het feit dat ik nu werkzaam ben in de regio waarin ik ben opgegroeid ervaar ik nog dagelijks als voordeel. Het kennen van de mensen, de omgeving en lokale woningmarkt is voor makelaars van groot belang en zorgt ervoor dat ik en mijn collega’s woningkopers optimaal kunnen informeren. 

Blijf op de hoogte!

Ontdek onze samenwerkingen, onze verwachtingen over de woningmarkt en mooie verhalen.

Schrijf u hieronder in voor de nieuwsbrief:

Jolanda Tempel

Ik ben Jolanda Tempel (1983) en ik ben sinds 2006 werkzaam bij Van der Velde & Hoen makelaardij o.z.

Na het behalen van een MBO opleiding voor het bank en verzekeringswezen en een HBO opleiding makelaardij, ben ik in eerste instantie als stagiair begonnen en zit nu op de woensdag, donderdag en vrijdag op de binnendienst. Hier ben ik het eerste aanspreekpunt voor u als klant. Ik vind het een uitdaging om samen met u op zoek te gaan naar de juiste presentatie om de verkoop van de woning zo soepel en spoedig mogelijk te laten verlopen. Bij de zoektocht naar uw droomwoning sta ik u samen met mijn collega’s graag bij in het traject van zoeken tot het aankopen van de woning voor een zo scherp mogelijke prijs.

Naast mijn werk ga ik er graag op uit met mijn gezin, wandelen en fietsen in het mooie Westerkwartier of een actieve vakantie op de Veluwe. Naast mijn gezin hou ik me graag bezig met interieurstyling en lezen.

Anja Wiegersma

Sinds 1 april 2016 ben ik  werkzaam bij Van der Velde & Hoen makelaardij als commercieel binnendienstmedewerker. Tevens ben ik het eerste aanspreekpunt voor zowel de binnendienstmedewerkers als de makelaars.

Na mijn opleiding aan de HEAO Economisch-Juridisch met als specialisatie bank- en verzekeringsleer ben ik bijna twintig jaar werkzaam geweest in de financiële dienstverlening in zowel een binnen- als een buitendienstfunctie. Onder andere als hypotheekadviseur heb ik veel te maken gehad met de woningmarkt en het is voor mij een mooie uitdaging om nu vanuit een andere invalshoek met de woningmarkt bezig te zijn. Vooral de dynamiek van het werk spreekt mij aan en het is mijn uitdaging om de mensen naar volle tevredenheid te kunnen helpen. Het aankopen van een nieuwe woning is een belangrijke gebeurtenis waarbij het mooi is dat je de klanten kunt begeleiden.

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal