Vuurtorenpark 307

Hollum - Ameland

€ 220.000,- k.k.

Omschrijving

Ontbijten met uitzicht op de Amelander vuurtoren of ’s avonds met een hapje en drankje op uw terras genieten van een schitterende zonsondergang? U heeft vanuit de woonkamer van deze gunstig gelegen 4- persoons recreatiewoning een fraai uitzicht op de vuurtoren. Deze recreatiewoning heeft een zeer plezierige inrichting, waardoor het een meer dan fijne plek is om te onthaasten. Hier kunt u echt van een heerlijk verblijf op het Waddeneiland Ameland genieten. Deze recreatiewoning (2018) is zo goed als nieuw en nagenoeg onderhoudsvrij. Het geheel heeft een mooie ligging op vakantiepark “Boomhiemke,” daarnaast zijn strand, bos en heide op loopafstand. Door zijn unieke ligging en de vele extra’s heeft deze woning een uitstekende bezetting, waardoor een mooi rendement haalbaar is.
Indeling

De woning is een oase van licht dankzij de grote raampartijen en de gunstige ligging. De schuifpui geeft toegang tot het zonneterras. De keuken heeft een neutrale, eigentijdse uitstraling en is van alle gemakken voorzien: een vaatwasser, koelkast, combimagnetron,
4-pits gasplaat en een afzuigkap. Ook in de nette slaapvertrekken is lekker veel daglicht en beide kamers beschikken over veel bergruimte. De luxe badkamer heeft een inloopdouche, een badkamermeubel met vaste wastafel en toilet. De geïsoleerde berging is voorzien van een eigen wasmachine en wasdroger.

Het recreatiepark is lekker ruim van opzet, mede door de fraaie ligging en de begroeiing naast de woning zijn rust en privacy gegarandeerd en kunt u ongestoord genieten van het buitenleven.

Op een mooie plek op het Waddeneiland Ameland staat deze prachtige 4-persoons recreatiewoning die inclusief inventaris verkocht zal worden. De woning is onderhoudsvrij, volledig geïsoleerd en heeft kunststofkozijnen. Het perceel is 229 m2 groot. Dankzij de ligging kunt u op ieder moment van de dag in alle rust van de zon dan wel schaduw genieten en zijn zee en strand op loopafstand.

In de directe omgeving ligt het dorpje Hollum met diverse winkels, horeca en fietsverhuur. De plaatsen Nes, Buren en Ballum zijn ook makkelijk bereikbaar. Vlakbij het recreatiepark ligt een 9 holes golfbaan (met uitbreidingsplannen naar 18 holes), supermarkt en horecavoorziening zijn op het park aanwezig. Gasten van recreatiepark Boomhiemke kunnen onbeperkt gebruik maken van het zwembad. Bos, heide en de bekende vuurtoren liggen om de hoek.

Zelf ervaren wat deze 4-persoons recreatiewoning met een fraai uitzicht op de vuurtoren op het prachtige Ameland u te bieden heeft? We plannen graag een afspraak voor u in om Vuurtorenpark 307 in Hollum te bezichtigen.

Kenmerken

Plaats
Hollum - Ameland
Type object
Bungalow, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
229m2 / 46m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Toilet, douche en wastafel
Aantal woonlagen
1 woonlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie en natuurlijke ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel — Gas gestookte cv combiketel () uit 2018 (eigendom)
Warm water
Cv ketel
Energielabel
n.v.t.
Isolatie
Volledig geisoleerd

Garage

Garage
Geen garage

Tuin

Tuin
Tuin rondom
Tuin(en)
Tuin rondom
Kwaliteit
Normaal

Omgeving


Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal